Professionele vloerbedekking

Een vloer die heerlijk loopt en aanvoelt, ideaal is voor vloerverwarming en die gemakkelijk schoon te houden is. Een stootvaste, functionele vloer voor in uw kantoor of winkelpand… U vindt ze bij Van der Laan Stoffeerders in Assendelft. Wilt u vloerbedekking kopen? Duurzaam marmoleum, stijlvol tapijt of geluiddempend vinyl? In onze vloerenwinkel kunt u terecht voor alle vloeroplossingen die u zich voor uw bedrijf kunt wensen.

Van strakke betonlook tot warme houttinten

Hoe vindt u een vloer die perfect past bij (de uitstraling van) uw bedrijf? Welk materiaal is functioneel en hoe creëert u een sfeervolle en productieve werkplek? Van
der Laan Stoffeerders helpt er graag bij. Ga bijvoorbeeld voor een kleurig eigentijds dessin of voor eenvoudige grijstinten die u met iedere interieurstijl kunt combineren. Onze marmoleum- en Novilonvloeren zijn verkrijgbaar in talloze dessins. Of u nu kiest voor een strakke betonlook of warme houttinten; de dessins zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Wilt u vloerbedekking kopen die geschikt is voor vloerverwarming? Ook die hebben we in onze vloerenwinkel. Wat u ook kiest: wij kunnen uw nieuwe vloer professioneel inmeten en leggen.

Voor elke projectomgeving een geschikte vloer

Drukbezochte gebouwen vragen om passende vloeren. Gaat u vloerbedekking kopen voor een projectomgeving? Dan kan Van der Laan Stoffeerders u perfect adviseren. Wij hebben hygiënische, geluiddempende vloeren voor in ziekenhuizen en zorginstellingen. Voor het onderwijs is er een ruim assortiment onverwoestbare, robuuste vloeren.